Uw woning / bouwkavel verkopen met het beste resultaat

Wilt u uw woning of bouwkavel verkopen? Vollebregt-Barten Wonen stelt samen met u een verkoopplan op. Doel: het beste verkoopresultaat. We zien kansen die andere makelaars over het hoofd zien. Tevens hebben wij veel specialistische kennis in huis van woningen in het buitengebied.

Voordat wij uw huis / kavel in de verkoop nemen, sparren we samen met u over de vraagprijs. Aangezien we de meest recente prijsontwikkelingen in uw buurt kennen, weten we goed wat uw woning / kavel waard is. Samen met u bekijken we uw woning, van centimeter tot centimeter. Vervolgens stellen we een goed onderbouwde waardebepaling op. Daarnaast krijgt u advies en tips omtrent het verkoop klaar maken van uw woning. Wanneer u een bouwkavel wil verkopen, hebben wij hier ook specialistisch advies en tips voor.

Foto's maken

Mooie foto’s nodigen potentiële kopers uit tot het maken van een bezichtigingsafspraak.  Daarom werken we samen met een professionele fotograaf. Deze komt bij u langs op een moment dat het u schikt.

Aandacht voor uw woning / bouwkavel

Op creatieve wijze gebruiken we diverse communicatiekanalen om uw woning / kavel onder de aandacht te brengen en het koperspubliek te vergroten. Hierbij moet u denken aan het opstellen van een mooie sprekende brochure, een presentatie op onze eigen website én op Funda en de inzet van Social Media. Uiteraard beschikken wij ook over gegevens van personen die op zoek zijn naar een woning of een bouwkavel.

Meer weten?

Vollebregt-Barten Wonen staat bekend voor service, betrouwbaar, betrokken, empathisch en ontzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Met veel plezier informeren wij u vrijblijvend, in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen.

Meer informatie?