Wie is VB Wonen?

Evaline van Kerpel

Evaline van Kerpel

0174 - 55 55 50

VB Wonen is een nieuw makelaarskantoor voor Westlandse woningen. Maar VB Wonen is niet alleen nieuw: we zijn ook vertrouwd. Ons kantoor is namelijk onderdeel van Vollebregt-Barten, een kantoor met meer dan 40 jaar ervaring.

VB Wonen - opgericht in 2017 - is actief in de Westlandse regio. Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk. Daar werken we vol energie aan de aan- of verkoop van uw woning. Maar niet alleen daar: onze meeste klanten spreken we aan de keukentafel of in de woonkamer. Dat is immers de plek waarom het gaat: uw woning!

Onze lat ligt hoog

Waarom we zijn gestart met VB Wonen? Omdat zakelijke klanten van Vollebregt-Barten erom vroegen. 'Willen jullie ook mijn huis doen?' Blijkbaar waarderen die klanten onze aanpak: goed luisteren, gedreven, betrokken. Onze lat ligt hoog, zeker als het gaat om de kwaliteit van wonen.

Aan- en verkoop van particuliere woningen

VB Wonen richt zich op de particuliere woningmarkt. Door onze samenwerking met Vollebregt-Barten hebben wij veel kennis in huis op het gebied van onder meer bestemmingswijzigingen, uitplaatsingen, bouwrechten, buitengebied en Quick Scan.

Westlands gezicht

Het gezicht van VB Wonen is Evaline van Kerpel. Zij is geboren en getogen in het Westland en werkte voorheen onder meer bij de Rabobank. Daar bekleedde ze verschillende functies, allemaal op het vlak van particuliere klanten. Evaline is enthousiast, oprecht, betrokken en eerlijk.

Waar wilt u wonen?

Bent u op zoek naar een makelaar die naar u luistert, inventariseert en aan uw verwachtingen voldoet? Neem contact op voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.