Poelkade 4a3, 's-Gravenzande

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Soort bouwgrond
Bouwvorm
n.v.t.

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
588 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Omschrijving

“Ik heb de droom om eens zelf een huis te bouwen”. Deze wordt regelmatig door mensen uitgesproken. Heeft u ook deze wens, lees dan verder. Uw wens zou gerealiseerd kunnen worden langs de Poelkade. De Poelkade 4a ligt aan de oostzijde aan de rand van het in ontwikkeling zijnde woongebied Rijnvaar... lees meer

“Ik heb de droom om eens zelf een huis te bouwen”. Deze wordt regelmatig door mensen uitgesproken. Heeft u ook deze wens, lees dan verder. Uw wens zou gerealiseerd kunnen worden langs de Poelkade. De Poelkade 4a ligt aan de oostzijde aan de rand van het in ontwikkeling zijnde woongebied Rijnvaart. Rijnvaart is een nieuw groen- en waterrijk woongebied. Een ideaal gelegen plek net tussen ’s-Gravenzande en Naaldwijk. Hier in het Westland is het fantastisch fietsen, varen en wandelen.

Al direct om de hoek van de kavels begint het buitenleven. Trek eropuit en geniet van de mooie doorkijkjes in het gebied. Of pak de fiets naar de rustieke Westlandse kust. Het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande of het centrum van Naaldwijk liggen op maar vijf minuten fietsen. Dus ook qua horeca, shoppen en bijvoorbeeld theaterbezoek woont u hier perfect. Aan de achterkant van het perceel (zuidwesten) zal een watergang gerealiseerd worden. Aan de voorzijde kijkt u op doorgaand vaarwater.

Waarom juist hier?
- Zowel ‘s-Gravenzande als Naaldwijk dichtbij;
- Strand en bos dichtbij;
- Aan het water gelegen;
- Maximale vrijheid voor ontwerp van uw eigen woning;
- Centraal gelegen t.o.v. Den Haag, Rotterdam en Delft.


Bijzonderheden
1. Vrij op naam:
Het hierbij aangeboden perceel wordt vrij op naam aangeboden. Dit betekent dat de notariskosten met betrekking tot de leveringsakte en de overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper komen.

2. Levering in de huidige staat:
Het hierbij aangeboden perceel wordt aangeboden in de huidige staat en zal voor rekening en risico van de koper bouw- en woonrijp dienen te worden gemaakt.

3. Bodemonderzoek:
Een milieukundig bodemonderzoek is uitgevoerd, waarbij is aangetoond dat de kavel geschikt is voor het bouwen van een woning. Dit is eveneens kortgesloten met de Omgevingsdienst Haaglanden. De rapporten van het onderzoek, alsmede de reactie van de Omgevingsdienst Haaglanden kan op verzoek worden ingezien.

4. Watergang aan de achterzijde:
Aan de achterzijde van de kavel is een sloot aangelegd, waarbij de perceelsgrens ongeveer in het midden van de sloot ligt. Hierbij ligt de sloot, over de gehele breedte, voor ca. 1,25 m. op het hierbij aangeboden perceel.

5. Rastertekening:
De rastertekening is slechts een indicatie van het mogelijke bouwvlak op basis van de regels uit het bestemmingsplan, waarbij één en ander is kort gesloten met de gemeente Westland, echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

6. Parkeren:
De gemeente Westland eist dat er 3 parkeerplaatsen op eigen terrein worden gerealiseerd. Hierbij is de gemeente Westland akkoord gegaan met de situering van de parkeerplaatsen, zoals aangegeven op de rastertekening.

7. Inritten:
Perceel 3 zal ontsloten dienen te worden via de openbare weg Poelkade. De bestaande inrit zal tezamen met de koper van perceel 2 voor eigen rekening dienen te worden verplaatst, zoals aangegeven op de rastertekening.

8. Entree en voorgevel rooilijn:
De voorgevel rooilijn dient gesitueerd te worden aan de Poelkade zijde.

9. Aansprakelijkheid:
Alle gegevens worden geheel vrijblijvend verstrekt en zijn bestemd om u een indruk te geven van het registergoed.
Circa maten en afrondingen hebben plaatsgevonden.
Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze brochure is opgesteld, kunnen er onjuistheden voorkomen. Aan de exacte juistheid van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhavige informatie is niet bedoeld als aanbod, maar is een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Er wordt alleen van een overeenkomst gesproken, indien over alle zaken, hetgeen relevant voor beide partijen, overeenstemming is bereikt.

Locatie

Streetview

Contact opnemen