Poelkade 10A, 's-Gravenzande

verkocht onder voorbehoud

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Soort bouwgrond
Bouwvorm
n.v.t.

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
574 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
aan vaarwater

Omschrijving

"Ik heb de droom om eens zelf een huis te bouwen". Deze wordt regelmatig door mensen uitgesproken. Heeft u ook deze wens, lees dan verder. Uw wens zou gerealiseerd kunnen worden langs de Poelkade. De Poelkade 10a ligt aan de oostzijde aan de rand van de in ontwikkeling zijnde woongebied Rijnvaart.
R... lees meer

"Ik heb de droom om eens zelf een huis te bouwen". Deze wordt regelmatig door mensen uitgesproken. Heeft u ook deze wens, lees dan verder. Uw wens zou gerealiseerd kunnen worden langs de Poelkade. De Poelkade 10a ligt aan de oostzijde aan de rand van de in ontwikkeling zijnde woongebied Rijnvaart.
Rijnvaart is een nieuw groen- en waterrijk woongebied. Een ideaal gelegen plek net tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk. Hier in het Westland is het fantastisch fietsen, varen en wandelen.

Al direct om de hoek van de kavels begint het buitenleven. Trek eropuit en geniet van de mooie doorkijkjes in het gebied. Of pak de fiets naar de rustieke Westlandse kust. Het gezellige centrum van 's- Gravenzande of het centrum van Naaldwijk liggen op maar vijf minuten fietsen. Dus ook qua horeca, shoppen en bijvoorbeeld theaterbezoek woont u hier perfect. Aan de achterkant van het perceel (zuidwesten) zal een watergang gerealiseerd worden. Aan de voorzijde kijkt u op doorgaand vaarwater. Aan de zuidzijde van het perceel zal er zoals het er nu naar uit ziet een parkeerplaats gerealiseerd worden.

Totale kavelopp.: 574 m²
Type woning: vrijstaande woning
Goothoogte: 6 meter
Bouwhoogte.: 11 meter

Waaorm juist hier?
- Zowel 's-Gravenzande als Naaldwijk dichtbij;
- Strand en bos dichtbij;
- Aan het water gelegen;
- Maximale vrijheid voor ontwerp van uw eigen woning;
- Centraal gelegen t.o.v. Den Haag, Rotterdam en Delft.

1. Vrij op naam:
Het hierbij aangeboden perceel wordt vrij op naam aangeboden. Dit betekent dat de notariskosten met betrekking tot de leveringsakte en de overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper komen.

2. Levering in de huidige staat:
Het hierbij aangeboden perceel wordt aangeboden in de huidige staat en zal voor rekening en risico van de koper bouwrijp dienen te worden gemaakt. Met betrekking tot het bouwrijp maken van de kavel is een asbestinventarisatie en een ecologisch QuickScan beschikbaar voor de koper. Op verzoek kunnen deze worden ingezien.

3. Bodemonderzoek:
Een milieukundig bodemonderzoek is uitgevoerd, waarbij is aangetoond dat de kavel geschikt is voor het bouwen van een woning. Het onderzoek kan op verzoek worden ingezien.

4. Watergang aan de achterzijde:
Voor rekening van de gebiedsontwikkelaar ONW zal aan de achterzijde van de kavel een sloot worden aangelegd, waarbij de perceelsgrens in het midden van deze sloot komt te liggen. Hierbij zal de sloot, over de gehele breedte, voor ca. 1,25 m. op het hierbij aangeboden perceel komen te liggen.

5. Rastertekeningen:
De rastertekeningen zijn slechts een indicatie van het mogelijke bouwvlak op basis van de regels uit het bestemmingsplan, echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Locatie

Streetview

Contact opnemen