Bouwrecht , Westland

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Bouwrechten te koop
Vele mensen dromen ervan om hun woning naar eigen inzicht te laten bouwen, om zelf aan te geven wat voor hun de ideale indeling is. Wellicht hebben ze de perfecte kavel al in gedachte, maar ligt deze op een plek die niet vanzelfsprekend is of waar de bouw van een woning (nog) ni... lees meer

Bouwrechten te koop
Vele mensen dromen ervan om hun woning naar eigen inzicht te laten bouwen, om zelf aan te geven wat voor hun de ideale indeling is. Wellicht hebben ze de perfecte kavel al in gedachte, maar ligt deze op een plek die niet vanzelfsprekend is of waar de bouw van een woning (nog) niet mogelijk is.

Het probleem bij dit soort kavels is vaak dat er geen bestemming “wonen” op de grond gevestigd is. Dit betekent dat deze grond in principe niet in aanmerking komt voor het bouwen van een nieuwe woning. Met een zogenaamd “bouwrecht” in de hand kan op bepaalde plekken in het buitengebied van Westland de “agrarische” bestemming voor maximaal 1.000 m² omgezet worden naar de bestemming “wonen”. Hierdoor is het mogelijk om op deze plek een huis van maximaal 1.000 m³ te realiseren. Wanneer u een kavel in gedachten heeft, maar u niet beschikt over een bouwrecht, dan kan dit recht wel gekocht worden. Nu bieden wij voor de realisatie van een woning in het glastuinbouwgebied van de gemeente Westland meerdere bouwrechten aan. Mocht u interesse hebben schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis.

De foto's zijn slechts een artist impression ter inspiratie

Locatie

Streetview

Contact opnemen