Nieuw in de verkoop! Emmastraat 63a te Vlaardingen.

Wonen in een volledig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in een straat met mooie gevels en een ideale ligging in Vlaardingen? Dan nodigen wij u graag uit om de woning aan de Emmastraat 63A in Vlaardingen te komen bekijken.

 

Dit appartement gebouwd in 1900, ligt in de Oostwijk. De haven en het oude centrum van Vlaardingen liggen op loopafstand. Binnen een paar minuten bevindt u zich in het winkelcentrum van Vlaardingen, waar u ook een hapje kunt eten bij één van de talloze restaurants. Of waar u kunt genieten van een drankje bij één van de cafés. Combineer het met een bezoekje aan de bioscoop of casino.
Uw dagelijkse boodschappen kunt u te voet doen aan het eind van de straat bij de supermarkt.  Park ’t Hof met dierenweide, een pannenkoekenhuis en restaurant De Watertoren liggen op een paar minuten lopen.

 

Binnenkort kunt u, onder andere, met de nieuwe metrolijn naar Rotterdam of Hoek van Holland. Bus voorzieningen zijn er op nog geen vijf minuten loopafstand.

 

Via de omliggende wegen rijdt u snel richting Hoek van Holland, Delft en Rotterdam en heeft u een goede aansluiting op de snelwegen A4 en A20.

 

Klik hier voor meer info!