Uw woning verkopen met het beste resultaat

Wilt u uw woning verkopen? VB Wonen stelt samen met u een verkoopplan op. Doel: het beste verkoopresultaat. We zien kansen die andere makelaars over het hoofd zien.

Voordat wij uw huis in de verkoop nemen, sparren we samen met u over de vraagprijs. Aangezien we de meest recente prijsontwikkelingen in uw buurt kennen, weten we goed wat uw woning waard is. Samen met u bekijken we uw woning, van centimeter tot centimeter. Vervolgens stellen we een goed onderbouwde waardebepaling op. Daarnaast krijgt u advies en tips omtrent het verkoop klaar maken van uw woning.

Foto's maken

Mooie foto’s nodigen potentiële kopers uit tot het maken van een bezichtigingsafspraak.  Daarom werken we met een professionele fotograaf. Deze komt bij u langs op een moment dat het u schikt.

Aandacht voor uw woning

Op creatieve wijze gebruiken we diverse communicatiekanalen om uw woning onder de aandacht te brengen en het koperspubliek te vergroten. Hierbij moet u denken aan het opstellen van een mooie sprekende brochure, een presentatie op onze eigen website én op Funda, advertenties in de krant en de inzet van social media.

Verhuizen

Is uw woning verkocht? Dan kunt u zich gaan richten op de verhuizing. Ook dit regelen wij graag voor u!

Meer weten?

VB Wonen staat voor service, betrouwbaar, betrokken, empathisch en ontzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Met veel plezier informeren wij u vrijblijvend, in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen.

Meer informatie?