De woning van uw dromen

Een woning kopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Daarom is het verstandig samen te werken met een makelaar die uw wensen kent, uw belangen behartigt én realistisch is. VB Wonen ontzorgt u graag gedurende het gehele aankoopproces.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek horen wij graag hoe uw droomhuis eruit ziet. Bent u op zoek naar een huis met de gedroomde woonkeuken, een huis met een speeltuin in de buurt of gaat u voor een woning met een heerlijk, zonnig dakterras?

Bezichtiging en onderzoek

Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van een huis waar u een goed gevoel bij heeft. Daarna volgt een onderzoek. VB Wonen is tenslotte op de hoogte van de markt- en prijsontwikkelingen.

De juiste prijs

Ons doel is dat u uw droomhuis koopt zonder verrassingen achteraf én voor de juiste prijs. En onze service houdt niet op nadat de aankoop is gerealiseerd. Wij ontzorgen u, kijken alle aktes voor u na en - als u daar prijs op stelt - gaan wij mee naar de notaris.

Meer weten?

VB Wonen staat voor service, betrouwbaar, betrokken, empathisch en ontzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Met veel plezier informeren wij u vrijblijvend, in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen.

Meer informatie?