De woning van uw dromen

Een woning kopen of op zoek gaan naar een geschikte bouwlocatie is één van de grootste beslissingen in uw leven. Daarom is het verstandig samen te werken met een makelaar die uw wensen kent, uw belangen behartigt én realistisch is. Vollebregt-Barten Wonen ontzorgt u graag gedurende het gehele aankoopproces.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek horen wij graag hoe uw droomhuis of droomlocatie eruit ziet. Bent u op zoek naar een huis met de gedroomde woonkeuken, een huis met een speeltuin in de buurt of zoekt u een stuk grond aan doorgaand vaarwater?

Bezichtiging en onderzoek

Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van een huis of kijken bij de bouwkavel, waar u een goed gevoel bij heeft. Daarna volgt een onderzoek. Vollebregt-Barten Wonen is tenslotte op de hoogte van de markt- en prijsontwikkelingen.

De juiste prijs

Ons doel is dat u uw droomhuis of bouwkavel koopt zonder verrassingen achteraf én voor de juiste prijs. En onze service houdt niet op nadat de aankoop is gerealiseerd. Wij ontzorgen u, kijken alle aktes voor u na en - als u daar prijs op stelt - gaan wij mee naar de notaris.

Meer weten?

Vollebregt-Barten Wonen staat voor service, betrouwbaar, betrokken, empathisch en ontzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Met veel plezier informeren wij u vrijblijvend, in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen.

Meer informatie?